Met At Once naar Canada

Maandag 2 september stappen de mannen van At Once het vliegtuig in om te vertrekken naar Ontario, Canada. De organisatie Canada Concerts heeft de mannengroep uitgenodigd voor een reeks van 4 concerten in verschillende steden. In samenwerking met trompettiste Melissa Venema, pianist Lennart Morée, de koren Musica Sacra en The Hosanna Choir beloven het muzikaal rijke avonden te worden.

Organisator Jacco van Delden: “Een groep als At Once ben ik hier in Canada nog niet veel tegengekomen. Daarom verwacht ik veel positieve reacties op de concerten. Veel geëmigreerde nederlanders zien uit naar een avond waarin naast het engelstalige repertoire ook enkele liederen in het vertrouwde nederlands te horen zullen zijn”.

Jaap Kramer heeft veel zin in het nieuwe seizoen met At Once, waarin een nieuwe cd en verschillende optredens in de planning staan.

Voor meer informatie zie deze website

1 Comments on “Met At Once naar Canada”

  1. wij willen heel graag een c D van At ONCE ONTVANGEN, wanneer is de C D klaar.?? wilt u mij dat mailen. a u b. wat kunnen deze mannen zingen,zo0 ontroerend. Bedankt alvast,vr, gr. a.dijkstra-koelmans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: