Zilveren Duif Award

Alle WinnaarsTijdens een galadiner in “Hart van Holland” werden afgelopen vrijdag de jaarlijkse “Zilveren Duif Awards” uitgereikt. Een prijs voor christelijke artiesten, onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er ook de categorie Beste Album gewijde muziek.

Nominatie
Soli Deo Gloria werd dit jaar al blij verrast toen we hoorden dat ons nieuwe album “Heimwee”was genomineerd in de categorie Beste Album gewijde muziek. Om uit al die albums die dit jaar zijn uitgebracht, samen met vier anderen te worden uitgekozen, betekent natuurlijk al heel veel, en daar waren we al heel dankbaar voor.

Spannend…
Afgelopen vrijdag togen Jan Bakker, Hein Kramer, Pieter Toon Bakker en Meindert Bakker naar Nijkerk voor de uitreiking. Toen onze categorie aan de beurt was, kwam toch wel de spanning. Eerst werden de genomineerden genoemd, en daarna kwamen onder tromgeroffel de bekende woorden: “En de winnaar is…” Soli Deo Gloria met Heimwee! We konden het niet geloven!

Samen
Soli Deo Gloria heeft ontzettend veel werk gestoken in de cd “Heimwee”. Niet alleen is deze cd onze eerste eigen productie, maar ook hebben nog nooit zoveel koorleden zoveel tijd en energie in een productie van ons gestoken, en niet in het minst onze dirigent Jaap Kramer. Hij verwoordde het treffend afgelopen vrijdag toen we als leden bij elkaar kwamen om het te vieren: “Jongens, we hebben dit SAMEN gedaan!” Samen als koor, dirigent en geweldige musici als Johan Bredewout, Martin den Deugd, Marco den Toom en Marjolein de Wit.

Bovenal zien wij deze prijs als een erkenning van talenten en creativiteit die God aan mensen heeft gegeven, en we hopen dat de boodschap van de cd “Heimwee” door deze award bij nog veel meer mensen bekend mag worden.

2 Comments on “Zilveren Duif Award”

  1. Beste Jaap en Soli Deo Gloria,

    Van harte gefeliciteerd met deze award. Het kon toch ook niet anders, deze cd is gewoon geweldig. Ik draai hem vaak in de auto en zing dan de hele weg mee. Mijn stem was dan ook voor jullie. Hoop jullie 14 december in De Doelen weer te horen/zien. Gods zegen voor alles wat jullie nog gaan doen!

    Met vriendelijke groet,

    Jenny van Coeverden-Avesaat Zoetermeer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: